Залиште Ваш номер і ми Вам перетелефонуємо:
ЗАМОВИТИ ДЗВІНОКЗАМОВИТИ ДЗВІНОК


Флористика як витвір мистецтва

8 років тому

Натюрморт із живих квітів

Домівка  /  Без категорії  /  Флористика як витвір мистецтва

Флористика

Чарівні букети покликані дарувати радість та щастя. Професійне оформлення оригінальних квітів у прекрасний букет є справжньою майстерністю. Квіти виглядають по особливому, коли поєднані у чудову композицію. Букет квітів є чарівними та неповторними, особливо тоді, коли гармонійно поєднані у єдиний та елегантний тандем. Варто лише надати стиль композиції, а далі майстерність та професіоналізм флориста виконає букет оригінальної краси.

Значення букету сягає Древніх Віків, часів Античної Греції, а саме Елінської епохи, коли древні греки приносили в жертву чарівні букети в знак великої пошани. Тоді і зародилась традиція виготовлення чудового витвору мистецтва із квітів. Це був не просто оберемок різнопланових квітів красивого оформлення,  а влучно підібрана композиція гармонійного поєднання. Саме у і часи зародилась флористика як фахова справа професіоналів. Сьогодні букетом називають зв’язку квітів, гармонійно поєднаних між собою, зібраних в певному порядку, певній техніці задля досягнення гармонії форми, кольорів, запахів. І саме сьогодні флористика набирає неабиякого поширення у суспільстві.

Купити букет квітів доволі просто тi070119а зручно, адже професійні флористи нашого магазину підібрали яскраві композиції. Формуючи букет  в ідеальну гармонійну добірку, флористи використовують масу елементів оздоблення високого професійного рівня. Варто задати тематику свята, яку влучно продемонструють флористи у тендітних нотах стилю та шарму виконання.

Історія флористики доволі складна та терниста. У часи Античності відбувся пік розвитку формування декорацій та оздоблення приміщень та залів. Букети формували для жертовних цілей, віддаючи пошану. Та згодом церквою було заборонено формування букетів, посилаючись на інструмент язичницьких цілей. У часи проповідування любові до усього живого, церква відновила фаховість флористів, дозволивши виконання декорацій у суспільстві. В пріоритеті на той час вже була неперевершена троянда. Будучи королевою краси та неповторності, троянда завжди посідала визначні місця у декораціях, пишно та яскраво милувала око шанувальників.

ui14710007143Флористика настільки глибоко поширена у суспільстві, що по-новаторськи проявляється у святкуванні релігійних свят. До Свята Маковея, яке відбулося 14 серпня, віряни підготували власні витвори мистецтва, традиційно освятивши як оберіг. Чудовий букет поєднує чорнобривці, жоржини, айстри, гвоздики, барвінок, а також різні трави (які в народі називають зіллям, зіллячком): васильки, м’яту, петрові батоги,  деревій, чебрець, любисток, полин, будяк-пристрітник. Це свято є особливим, оскільки є початком двохтижневого посту. «Медовий Маковей» смачно частує дарами природи : медом, маківниками та чудовими медівниками, та є особливим святом серпня.

 Ми виконуємо чудові композиції вишуканих букетів для урочистих святкувань, а таКомпанія «Deliveryflower» надає послугу доставка букетів по Львову та області.кож букети для тематичних заходів. Завжди раді виконати вибагливі замовлення та проявити професійний стиль виконання. Для купівлі букету необхідно обрати його на сторінці магазин  та додати у корзину. Далі необхідно обрати кількість букетів та перейти для оформлення замовлення. Ватро замовити доставку квітів, яку ми виконуємо вчасно у зазначені терміни. Саме тому необхідно вказати адресу доставки букету та контактні номера телефонів отримувача. Оберіть послугу смс інформування про отримання букету і Ви гарантовано будете поінформовані про виконання послуги. Також провести швидку оплату коштів ви зможете одразу після формування послуги доставки. Бажаємо чудового свята !