Залиште Ваш номер і ми Вам перетелефонуємо:
ЗАМОВИТИ ДЗВІНОКЗАМОВИТИ ДЗВІНОК


Секрети догляду за квітами

6 років тому

Домівка  /  Без категорії  /  Секрети догляду за квітами

Букет квітів є особливим подарунком, адже створить позитивний настрій та подарує приємну та щиру посмішку.   Варто обрати влучну композицію, яка гарантовано припаде до серця та створить настрій на цілий день. Влучно підібраний букет квітів здатний подарувати свіжість протягом семи і більше днів. Квіти мають особливу харизму, яка може доповнювати загальний стиль букету та зберегти красу та свіжість протягом певного часу. Саме тому варто звертатись у професійний магазин флористики, де Ви гарантовано оберете влучну композицію та подаруєте стильний та вишуканий букет квітів. Працюючи на ринку більше десяти років, компанія Delivery Flower пропонує широкий асортимент букетів різного стилю виконання. Переглянувши асортимент, оберіть влучний букет квітів, який гарантовано подарує незабутні враження та надихне на позитив. Зважаючи на шалений ритм та ділову активність, не завжди вистачає часу на вибір оригінального букету, саме тому варто купити квіти на сайті нашої компанії та створити приємний подарунок незабутньої краси та стилю виконання. Чимало флористичних магазинів пропонують широкий асортимент букетів  оригінального стилю виконання, рекомендуємо купити квіти саме у професіоналів своєї справи, які гарантуватимуть  якість та виконають по-особливому стильний та креативний букет квітів.

Поради у збереженні свіжості букету квітів

Обираючи оригінальний та стильний букет квітів, Ви гарантовано подаруєте приємний настрій та незабутні враження. Саме тому необхідно звертатись до професіоналів своєї справи, які влучно підберуть оригінальну композицію, додавши гармонійного та вишуканого стилю. Але надзвичайно важливо зберегти красу та свіжість букету протягом тривалого проміжку часу, адже так приємно милувати око оригінальним та стильним букетом квітів, який збереже свій зовнішній вигляд протягом семи чи навіть більше днів.

Тому для збереження свіжості букету варто виконати ряд простих та доволі важливих кротів, які допоможуть зберегти свіжість букету квітів. Перед тим як розмістити букет у вазу із холодною водою варто зрізати кінці стовбура квітки під кутом сорок п’ять градусів. Зірвіть із стовбура квітки зів’яле листя, а також зріжте шипи якщо це троянда. Цікавим є той факт, що для довшого збереження свіжості бутона необхідно додати гілочку туї, а особливо якщо Вам подарували тюльпани. Додавши до води цукру, троянди, гвоздики, фрезії, тюльпани чи бузок збережуть свіжість довше.

Секрети гармонійного поєднання квітів у букеті 

Квіти володіють особливою харизмою, даруючи неймовірну красу та шарм романтики, креативу чи ділового стилю, квіти можуть доповнювати або ж руйнувати свіжість букету. Адже кожна квітка є по справжньому особливою, у влучному поєднанні здатна доповнити свіжість букету загалом, або ж  пришвидшити втрату свіжого вигляду. Відтак розміщення квітів-домінантів у букеті  можуть знищити одна одну, тому потрібно визначити один вид квітки, яка домінуватиме, а решта квітів влучно доповнить стиль обраної композиції. До прикладу не рекомендується поєднувати у букеті троянду та гвоздику, які залишаючись домінуючими у букеті призвичать в’янення букету загалом. Загалом троянди згубно вливають на інші квіти, оскільки темно-червоні троянди пришвидшують в’янення  чайної троянди, саме тому не варто їх поєднувати у композиції одного букету.

Для квітів індивідуалістів не варто планувати розміщення у букеті, адже це призведе до швидкого їх в’янення. До прикладу нарциси та лілії варто дарувати окремо від будь-яких інших квітів, вони збережуть свій зовнішній вигляд та подарують свіжість бутона протягом тривалого проміжку часу. Оригінальної краси дзвоники конвалії в жодному випадку не варто поєднувати із тюльпанами, незабудками та бузком.    Саме тому варто звертатись до професіоналів своєї справи, які знаючи секрети оригінального поєднання букетів виконають стильну та вишукану композицію оригінального стилю виконання.

Пропонуючи стильні та вишукані композиції, Ви можете розраховувати на виконання букету влучної тематики. Доставка квітів додасть зручності та комфорту, адже при замовлені послуги доставки квітів Ви можете розраховувати на вчасне виконання замовлення за визначеною адресою. Варто обрати влучну категорію, які відповідатиме тематиці свята та купити квіти відмінного стилю виконання. Залишіть власні контактні дані та в скорому часі Вам перетелефонує менеджер з продажів для уточнення умов замовлення  та часу виконання букету. Залишивши власні контактні дані та обравши послугу  смс-інформування, кур’єр надішле повідомлення про вручення, таким чином Ви гарантовано будете поінформовані. Оригінальності подарунку додасть власне вишукане привітання, яке Ви можете залишити у графі коментарі.  Ми перенесемо щирі побажання на відкритку розмістивши її на видному місці, таким чином винуватиця торжества буде приємно вражена оригінальністю подарунку. Бажаємо купити квіти оригінального  стилю виконання  та рекомендуємо рекомендуємо послуги компанії  Delivery Flower.