Залиште Ваш номер і ми Вам перетелефонуємо:
ЗАМОВИТИ ДЗВІНОКЗАМОВИТИ ДЗВІНОК


Правила етикету у виборі букетів

7 років тому

Правила етикету у виборі букетів

Домівка  /  Без категорії  /  Правила етикету у виборі букетів

Квіти покликані дарувати радість та щастя. Вони створені милувати око та чарувати ніжними та стильним рисами поваги, любові кохання і навіть пристрасті. Романтичні вечори у супроводі чарівного букету палких червоних троянд надихають на ауру позитиву та релаксу. Стильні та неперевершені троянди рожевих тонів виглядають доволі по діловому, а особливо якщо букет виконаний майстерно за канонами композицій ділового стилю. Чудові орхідеї яскраво милують око жінок із творчими настроями і є особливими збудниками позитивної аури.  Купити квіти можна просто та без особливих переживань, завітавши на сторінку магазин нашого сайту, а також замовити послугу доставка квітів”.

У цій статті ми розповімо про негласні правила етикету у даруванні квітів та букетів. Які квіти дарувати, як краще це зробити, на що звертати увагу при виборі квітів і так далі. Отже в першу чергу варто розуміти, що квіти, які Ви даруєте не тільки свідчать про Ваш смак, а й дають розуміння Вашого ставлення до людини, кому даруєте квіти. Тому при виборі букетів варто звернути увагу на два важливих моменти: кому Ви даруєте квіти та при яких обставинах Ви це робите.

Квіти варто обирати доволі ретельно та відповідально, адже букет повинен відповідати віку статті та стану здоров’я людини. Обираючи букет квітів варто розуміти тематику свята, адже не кожна квітка може бути універсальним вітанням, яке гарантовано повинно сподобатись. Якщо Ви знаєте особливі смаки у виборі квітів самої ж винуватиці свята, це гарантовано варто використати  при виборі букетів.

Серед традиційних особливостей дарування квітів виділяють ряд основних. Дітям прийнято дарувати квіти із малими та дрібними бутонами як правило різного кольорового забарвлення. Такі букетики повинні гармонійно доповнювати барвисті подарунки, іграшки чи солодощі.  Дорослим дарують квіти на довгих стеблах із особливим забарвленням бутонів, в залежності від рівня близькості фарби пелюстків плавно переходять із насичено червоних до пастельних, нейтральних кольорів. До прикладу дарують троянди, гвоздики та гербери. Дорослим жінкам актуально дарувати  орхідеї, а от молоди дівчатам ця квітка абсолютно є недоречною у подарунку. Жінкам старшого віку варто дарувати усі шляхетні квіти, серед яких  є лілії та орхідей. Їх варто компанувати у чудовий букет пастельних кольорів та  відійти від яскравих тонів чи забарвлень взагалі.   Раніше вважалось непристойним дарувати літнім людям квіти із білими пелюстками і сьогодні ця думка є популярною, хоча не домінуючою. Білі хрезонтеми та кали вважаються квітами смутку. Для чоловіків  варто обрати квіти на високих стеблах, а букет однозначно повинен бути виконаний у строгих та стильних смаках.

Загалом неписані правила етикету дарування квітів є ненав’язливим натяком подарувати влучний букет, який достойно оцінять колеги та друзі, а особливо винуватиця свята. Після того, коли Ви влучно обрали букет, його необхідно правильно подарувати. І навіть тут присутні негласні правила. Купивши букет, його потрібно нести квітами вниз, щоб зберегти презентабельний вигляд кожної квітки та букету загалом. Перед тим як подарувати квіти, букет необхідно  розпакувати, за винятком  за винятком пакувального паперу. Доречі зовсім не варто розпаковувати квіти, якщо Ви їх принесли з холоду, їх необхідно поставити у воду, надати можливість зігрітись, а вже після цього розпаковувати. Коли Ви даруєте букет, його необхідно тримати квітами вгору. Величина та колір букету визначається Вашим ставленням до винуватиці свята. Варто обирати квіти відповідно до пори року. Якщо юнак приходить у гості до своєї обраниці, яка живе із батьками, варто подарувати два букети. Для першої зустрічі рекомендуємо обирати чарівний букет білих троянд.

Щиро розраховуємо на те що дані поради стануть Вам у пригоді та щиро бажаємо чудових та феєричних святкувань.