Залиште Ваш номер і ми Вам перетелефонуємо:
ЗАМОВИТИ ДЗВІНОКЗАМОВИТИ ДЗВІНОК


Наші поради щодо вибору квітів

7 років тому

Час обирати

Домівка  /  News  /  Наші поради щодо вибору квітів

Зазвичай, вибір квітів забирає дуже багато часу, оскільки кожному з нас хочеться придбати свіжі та гарні квіти, які через годину – другу не перетворяться на “віник”. При бажанні чи потребі купити квіти, ми зазвичай потрапляємо в квітковий магазин чи на квітковий базар. Знаходячись серед безмежжя кольорів і ароматів, ми часто губимось та не знаємо яким квітам надати перевагу. Додавши сюди чари досвідченого флориста чи продавця, ми часто опиняємося за дверима крамниці з готовим букетом квітів, який не завжди відповідає нашим вимогам. Тому, найголовніше, що слід пам’ятати при виборі квітів — це їхня якість, свіжість та оформлення. Наші поради прості, проте досить очевидні та загально прийняті:

  • Зверніть свою увагу на зріз квітки – він повинен бути зеленим та свіжим. Сухі почорнілі або пожовклі зрізи говорять про те, що рослина була зрізана досить давно і довго перебувала без води.
  • Листя на стеблині повинні бути свіжими, пружними, зеленими, без темних плям та пошкоджень, як і саме стебло. Ці ознаки стосуються і зовнішнього вигляду пелюсток квітки.
  • Бутон повинен бути твердим, пружним, гладким та мати правильну форму, без ознак відірваних пелюстків, заломів та темних країв. Букет з таких квітів простоїть дуже не тривалий термін.
  • На тичинках свіжої квітки не повинно бути пилку.
  • Бутони квітів не повинні бути сильно розпущеними – це ознака того, що квіти стоять давно. Бутон не повинен бути повністю закритим, оскільки є ймовірність, що він не розкриється. Звісно, що повністю розцвіла квітка має набагато кращий вигляд, проте вона простоїть недовго і незабаром зів’яне.
  • Краще зупиняти свій вибір на рослинах з прямим стеблом, так, як вигини на ньому перешкоджають квітці нормально отримувати вологу та поживні речовини.
  • Приділіть увагу наявності комах чи хвороб на рослині. Уникайте рослин, на листках яких є білий наліт, це може свідчити про хворобу та може зашкодити іншим рослинам, які знаходяться в кімнаті, де стоятимуть квіти.
  • Упевніться, що у людини, якій ви будете презентувати квіти, не має забобонів з приводу кольору чи різновиду квітки. У нашому житті різне трапляється :)
  • Високі квіти швидко в’януть, оскільки стебло занадто довге і до самої квітки доходить досить мало вологи.

У нас Ви завжди зможете купити квіти першої свіжості та преміум класу.

Ми підбираємо та здійснюємо оформлення індивідуальних і неповторних букетів для Вас – це означає, що Ви повністю можете довіритись нам та покластися на наш креативний (художній) смак.

Також, Ви самостійно можете визначити склад квіткової композиції, кількість квітів, колір, відтінок, розмір бутонів, букета та його бюджет і ми залюбки втілимо його в життя.

З послугою доставка квітів Ви можете бути впевненими, що Ваш букет вчасно та цілісно прибуде до місця призначення.

Пам’ятайте, що квіти – найкращий знак прояву уваги для рідних, близьких, друзів чи знайомих.