Залиште Ваш номер і ми Вам перетелефонуємо:
ЗАМОВИТИ ДЗВІНОКЗАМОВИТИ ДЗВІНОК


Квіти чоловікам? А чому б і ні?

7 років тому

Домівка  /  News  /  Квіти чоловікам? А чому б і ні?

Сьогодні ми поговоримо про те, які квіти та в яких випадках дарувати чоловікам, як правильно їх обрати, як купити квіти у нашому інтернет-магазині або як скористатися нашою послугою «доставка квітів».

Жінки! Ви коли-небудь дарували своїм чоловікам квіти? Серед жінок панує думка, що мужчини розцінюють букети квітів як нехтування їхньою мужністю. Проте, любов до квітів аж ніяк не суперечить твердості характеру і цілеспрямованості особистості. Далеко не всі знають про те, які квіти потрібно дарувати чоловікам та як правильно підбирати квіткову композицію. Усі квіти різняться між, тому правильно підібраний букет, що гармонійно відповідає образу мужчини та події, зможе принести радість та найнеочікуваніший ефект.

Спробуємо перелічити основні причини для квіткового подарунку чоловікові.

Квіти доречно дарувати чоловікам на ювілеї, іменини, на завершення складних проектів, концертах, прем’єрах, спортивних перемогах та інших життєвих досягнень. Якщо говорити про коханого чоловіка, то йому можна дарувати квіти на день народження, день батька, День захисника Вітчизни, річницю одруження, день закоханих, як вибачення (Ви його засмутили? Ви витратили останні гроші на Лабутени або ненавмисно розбили його улюблений пивний кухоль? Попросіть вибачення, подарувавши йому квіти. Можливо, він охолоне не відразу, але його посмішка Вам гарантована). На роботі квіти можна дарувати керівнику або партнеру по Вашому бізнесу, вітаючи його з ювілеєм, народженням дитини, професійним святом, особливо квіти будуть доречні коли подарунок колективний. Робіть так, як Вам підказує серце, даруйте коли завгодно і з будь-якого приводу.

Букет, призначений для чоловіка повинен бути яскравим, темно насичених кольорів, часто екстравагантним, інколи – скромним та нічим не примітним.

Якщо Ви даруєте квіти чоловікам, слід врахувати кілька моментів. Чоловікам дарують високі квіти. Букет повинен бути вертикально витягнутим, спрямованим вгору, у ньому неодмінно повинна відчуватись напруженість форм, чітких ліній та кутів.

Не заведено дарувати одну квітку (навіть якщо це шикарна троянда). Краще подарувати невеликий (або дуже навіть шикарний) букет. Пишні букети чоловікам не підходять.

Не варто зловживати аксесуарами. Різні мереживні візерунки, намистини, метелики, бантики та інше, будуть недоречними. Достатньо перев’язати букет стрічкою та зробити гарний вузол.

Колір теж не менш важливий. Для чоловічих букетів не підходять ніжно-рожеві, пісочні, кремові та пастельні тони. Переважають насичено червоні, темно-бордові, сині, білі, фіолетові, вишневі, помаранчеві, жовті тони. Зелень в букеті також повинна бути яскравою, насиченою, темною, а не салатних відтінків.

Для букету мужчині підійдуть екзотичні квіти, наприклад: антуриуми, стрелиції, кали, гладіолуси, лілії (гібриди). Троянди – універсальні квіти, тому кілька троянд з високими стеблами будуть доречні як подарунок чоловікові. Флористи радять уникати подарунки у вигляді тюльпанів та нарцисів, мініатюрних маргариток, фіалок, ромашок або фрезій. Букети чоловікам найчастіше створюються з квітів із великими бутонами, а якщо підбираються дрібні квіти, то їх повинно бути дуже багато. Вибирайте піони, кали, орхідеї, гвоздики, троянди, хризантеми, лілії, гладіолуси, гіацинти, жоржини, хризантеми, тюльпани. Варто вибрати один сорт високих квітів одного кольору. Проте, наші флористи часто вигадують цікаві квіткові композиції з різних сортів квітів. Бувають і дуже цікаві варіанти, зокрема композиції у вигляді корабля.

Отже, якщо Вам потрібно зробити оригінальний та неповторний сюрприз Вашому мужчині, бізнес партнеру чи колезі по роботі чоловічої статі, Ви потрапили за адресою. Флористи «Delivery flower» створять на Ваше замовлення неперевершену композицію, яка залишиться на довгу пам’ять