Залиште Ваш номер і ми Вам перетелефонуємо:
ЗАМОВИТИ ДЗВІНОКЗАМОВИТИ ДЗВІНОК


Букети до 8 березня

7 років тому

Час купувати

Домівка  /  Без категорії  /  Букети до 8 березня

На передодні чудового свята 8 березня пропонуємо купити квіти для коханих та замовити послугу доставка квітів за визначеною адресою. Чудове свято весни радує та надихає позитивом, а особливо у час тепла та сонячних днів. Приємно відчувати увагу тепло та  отримувати подарунки. Свіжості відносинам нададуть квіти, чарівні і неповторні. Флористи компанії Delivery Flower підготували чудові букети троянд, наповненні романтикою та аурою любові. По-весняному дивляться чарівні тюльпани, такі ніжні та неймовірно красиві, поєднуючи насиченість кольору та тендітну ауру романтизму.  Усі актуальні композиції букетів ми розмістили у категорію «До 8 березня» і радимо кожному придбати чарівні та красиві букети, які так ясно надихнуть відносини позитивом та неймовірними враженнями радості та щастя. Варто просто переглянути вибірку чудових квітів і неодмінно з’явиться бажання зробити приємний подарунок коханій людині.

Не варто зволікати придбайте букет та замовляйте доставку, адже свято вже завтра !

Чудовим продовженням теми кохання є подарунок романтичних троянд, які бувають різних видів та сортів, але завжди поєднують романтику та стиль ділових і вишуканих тонів.Варто обрати колір троянд, який відповідає тематиці свята та рівню відносинам та подаривши чудовий букет спостерігати за приємною посмішкою щасливої винуватиці торжества.  Даруйте троянди, вони лікують від нудьги та змішують посміхатись щиро, адже така краса неймовірним чином дарує фонтан позитивних емоцій та радості.

Троянди поліантові. Ці троянди отримали в 70-х роках XIX століття в результаті схрещування багатоквіткової троянди з  чайними і іншими безперервно квітучими сортами. Один з перших виведених сортів рахується Paguerette виведений Гійо в 1875р. в Франції. Квітки маленькі (3-4 см в діаметрі), різних забарвлень, інколи пахучі, від немахрових до сильно махрових, зібрані в великі волотисті суцвіття. Цвітіння дуже рясне, безперервне. Легко розмножується живцями. Багато сортів добре ростуть і цвітуть у відкритому ґрунті з власного коріння. Використовуються для квіткових оформлень клумб і в кімнатній культурі.

Яскравими представниками цього виду троянд є:

«Lady Reading». Виведений Van Kleef в 1921р. Кущ низький. Квіти ароматно – червоні, кулясті, маленькі, напівмахрові, зібрані в цвітіння по 25-30 квіток . Цвіте рясно і тривало. Використовується для клумб.

«Orange Triumph». Отриманий Kordes у 1937р.  в результаті схрещування сортів Eva і Solarium. Кущ сильнорослий, прямий ,густий. Листя блискуче. Квіти лососево-червоні з оранжевим відтінком, маленькі (3 см в діаметрі), махрові (50-60 пелюстків), мало пахучі, стійкі, зібрані в великі цвітіння по 10-50 квіток. Цвіте дуже рясно і безперервно. Сорт зимостійкий. Застосовується для групових посаджень, клумб, зрізу і в кімнатній культурі.

«Rote Teschendorff». Виведений  Teschendorffв 1931 р. Кущ сильнорослий, прямий. Квіти яскраві, карміново-червоні, маленкі (2,5-3 см в діаметрі), махрові (10-20 пелюстків), зібрані в великі гроновидні суцвіття по 40-50 квіток. Цвіте дуже рясно і безперервно.   Сорт зимостійкий. Застосовується для групових посаджень, клумб.

«Чайка».  Отриманий Л.П. Лемпицьким  у 1956р.  в результаті схрещування сортів Orange Triumph  і чайногібридних сажанців. Кущ злегка розлогий, з великою кількістю листя. Листя темно-зелене. Квіти темно-червоні,  кулясто-плоско-округлі, середні (4-5 см в діаметрі), сильно-махрові (80-85 пелюстків), малопахучі, зібрані в цвітіння по 10-22 квіток. Цвіте рясно. Зимостійкий сорт. Застосовується для групових посаджень, клумб.