Залиште Ваш номер і ми Вам перетелефонуємо:
ЗАМОВИТИ ДЗВІНОКЗАМОВИТИ ДЗВІНОК


Домівка  /  КВІТИ ПОШТУЧНО  /  Біла кущова троянда
Біла кущова троянда

Біла кущова троянда


ЗАМОВИТИ БУКЕТЗамовити букет

Троянди зажди були символом романтики та стилю переконливих відносин.

Будучи царицею квітів, троянда ніжно та стильно дарує найромантичніші емоції, доречно та амбіційно вирізняється на фоні інших чудових букетів.

У нас Ви можете купити квіти, замовити букети квітів і композицій з будь-якого приводу. Незмінною залишається висока якість квітів і робіт наших флористів, своєчасна доставка квітів, а також можливість обговорення та внесення Ваших коректив у замовлення.

Троянди найчарівніші квіти, здатні гармонійно перевтілюватись із романтичних букетів у стильні та ділові композиції, із букетів позитивних та неймовірно яскравих у урочисті та помпезні композиції величі та шарму. Це без сумніву квіти  царів та королів, а краще сказати, цариць, королев і звичайно принцес. Будучи романтичними, троянди надихають лише на найкращі емоції та позитивні звершення, це квіти чудового настрою, величі та гармонії класики та сучасних новаторських ідей.

Історія троянд багатогранна та неосяжна. Визнана найвищим символом краси, троянда  у Вавилоні, а згодом в Персії, набула неабиякої величі. Окрім царської знаті, квіти троянди  милували око усім пересічними мешканцям, але були настільки величними, що право на  володіння цими магічними символами щастя могли володіти лише вельможні.

Біла троянда є романтикою чистих відносин, надихає на ніжність почуттів та любов до ідеального, неповторного та несамовито вражаючого. Пелюстки білої троянди стелили шлях Афродіті, яка за грецькою міфологією, надала троянді черво спокусливого кольору, поранивши ногу об колючу гілку. ЇЇ кров, наче любовний еліксир, надав вражаючого спокусливого червоного кольору пелюсткам колишніх білих, а тепер червоних троянд.

Інша легенда говорить, що саме біла троянда настільки вабила романтичного солов’я, що закохала в себе з першого погляду. Не втримавшись від палких почуттів, соловей стрімко пірнув до квітника, де красувалась троянда, і не зауваживши гострих колючих шипів поранив своє серце. Кров солов’я гаряче та миттєво хлинула на ніжні білі пелюстки троянди і надала романтично червоного нового забарвлення пелюсткам.

Хай там як, але біла троянда була першою в багатьох легендах, стояла попереду усіх неперевершених відтінків троянди і милувала око усім тим хто зумів її змінити, і залишити її велич та неповторність. Білі троянди ніжно та велично огортають серця та надихають на святкові та теплі відносини.

Купити квіти доволі просто та цікаво, адже Ви маєте можливість переглянути ряд готових композицій, не витрачаючи на це чимало часу. На сторінці магазин ми пропонуємо поділ букетів, який зосередять Вашу увагу на найпотрібніших Вам букетах, обравши актуальну тематиці категорію.  Або ж Ви можете замовити виконання букету від флориста, зазначивши свої побажання за телефонами сторінки контакти. Ми  пропонуємо послугу «доставка квітів Львів»,  замовивши яку Вам не доведеться відлучатись від потрібних справ.   Пропонуємо замовити букет !