Залиште Ваш номер і ми Вам перетелефонуємо:
ЗАМОВИТИ ДЗВІНОКЗАМОВИТИ ДЗВІНОК


Незабаром “День матері”

7 років тому

Домівка  /  Без категорії  /  Незабаром “День матері”

Шановні друзі наближається чудове свято Дня матері, потурбуйтесь заздалегідь про подарунки та привітання для власних матусь та не забудьте купити квіти та скористайтеся послугою «доставка квітів Львів» на адресу у нас, щоб привітання не обмежилося тільки дзвінком. Власне даний день не буде повноцінним без квітів, особливо, коли відстань розділяє Вас та не має можливості провести разом з нею сей день.

Доставка квітів для неньки – відмінний варіант повідомити їй про те, що Ви думаєте про неї та цінуєте. Для вибору квіткової композиції просто подумайте про свою любу матінку, про звички, уподобання, а доставлення не займе багато часу. Квіткова композиція наповнить день теплом та стане окрасою, матуся оцінить Вашу увагу та опіку.

День матері — найсвітліше, добре та найбільш трепетне свято, оскільки, ми з раннього дитинства та до свого останнього подиху зберігаємо у власних серцях єдиний та винятковий образ матусі, котра все розуміє, пробачає, жаліє та безкорисливо любить не дивлячись ні на що. Мама – перша найрідніша людина у світі, в якої найдобріші очі та дбайливі руки. Цій людині власні діти безмежно вдячні за усе тепло, ніжність та невпинну турботу, якою вона нас опікує та оточує. Тому, в сей день кожен із нас має можливість, та й зрештою обов’язок черговий раз від усієї душі привітати своїх улюблених матусь, висловивши слова подяки за терпіння, любов та відданість. Цього дня дякують не лише своїм мамам, але коханим жінкам, які подарували радість батьківства.

Dostavka-kvitivУ багатьох Європейських країнах, Канаді, Японії, США, Австралії, Китаї та інших празникують День мами щороку в другу неділю травня. Даному святу більш ніж сто років, проте, де саме виникло достеменно не відомо. Історики припускають, воно зародилось в античній Греції при святкуванні приходу весни, та присвяченні його матері бога Зевса. 1907 року розпочалась сучасна історія даного свята в Сполучених Штатах, коли американка Anna Jarvis ініціювала пропозицію одного дня вшановувати своїх матерів. В 1914 році день матері в Штатах отримав офіційний статус свята. Сьогодні у багатьох державах влаштовують виставки, концерти, флеш-моби, дарують квіти, презенти, роблять сюрпризи тощо, зате, головний подарунок – це увага та присутність дітей.

Кращі живописці, поети, митці оспівували та звеличували красу материнства. Існує думка, що ступінь культури та добробуту країни залежить від того на скільки шанується в країні жінка, яка виховує дітей. Під опікою щасливої мами будуть рости щасливі діти. Продовжіть прекрасну традицію, котра склалася в далекій давнині, відзначати важливі події в житті в супроводі квітів, купувати квіти та дарувати їх просто так та зі змістом. Покажіть мамі, яка вона особлива з букетами свіжих, красивих квітів від DeliveryFlowers. Наш неймовірний вибір унікальних, креативних букетів та композицій – ідеальний засіб сказати мамі, наскільки Ви її любите.

Якщо маєте сумніви котрі квіти вибрати для нені, ми дамо Вам декілька порад та підберемо букет. Бізнес-леді, діловій жінці до душі припадуть екзотичні та рідкісні квіти. Жінки старшого віку віддають перевагу квітам в горшках (кімнатним рослинам), які захоплюють своїм ніжним ароматом та яскравістю. Матерям, які полюбляють проводити час на природі, на дачі підійдуть скромні, приміром, польові квіти. Для молодої матусі не слід вибирати дуже запашні квіти. Доречно виглядатиме букет жовтих, рожевих, червоних троянд.

Пам’ятайте, квіти – найкращий знак прояву уваги для рідних, близьких, друзів, знайомих. Яким квіткам Ви б не надали пріоритет, троянді або маленькому букетику тюльпанів, матінці завжди буде приємна Ваша турбота в цей день, та будь-який букет викличе у неї посмішку та радість.

Квіти стануть вдалим подарунком до будь-якого свята. Всі квітки в нашому салоні свіжі, а букети створюються в день доставки.