Залиште Ваш номер і ми Вам перетелефонуємо:
ЗАМОВИТИ ДЗВІНОКЗАМОВИТИ ДЗВІНОК


Секрети успіху досвідчених флористів

8 років тому

Секрети успіху досвідчених флористів

Домівка  /  Без категорії  /  Секрети успіху досвідчених флористів

Досвідчені флористи

Букети квітів завжди чудові та елегантні. А особливо, коли  їх майстерно виконали флористи. Без сумніву  майстерність квіткаря залежить від його досвіду та знань.  Адже вміння стильно та елегантно поєднати тендітні квіти у єдину гармонійну композицію є справжнім високопрофесійний навиком.

Сьогодні флористика набула широкого поширення серед населення.  Чудові букети квітів креативно та вишукано прикрашають практично усі святкові події. Ряд декорацій виконують із особливим поєднанням квітів, які ніжно та стильно наповнюють приміщення аурою свіжості та краси.

Із розвитком флористики активного поширення набули курси «Флористичної майстерності», які надають базові знання про те як правильно та професійно виконувати букети, як поєднувати тони бутонів квітів із оформленням, які квіти повинні домінувати у букеті, які ж навпаки доповнювати загальну картину композиції. Важливу роль у виконані букетів посідають навики зберігання та приготування квітів до оформлення. Адже зовнішній вигляд квітки формує основний вигляд композиції.  Базовим тонкощам флористичної справи навчають на професійних курсах, але не варто розраховувати на високі старти одразу по закінченню навчання, адже досвід виконання відіграє найважливішу роль в успішних та тривалих відносинах.

Будучи професіоналом, флорист дбає про ряд тонкощів, притаманих лише йому. Особливості виконання букетів є цікавими та необхідними для кожного новачка. Тому варто по закінченню курсів професійних флористів пройти стажування у реальному салоні та отримати практичні навики у виконанні чудових композицій. Адже усі професіонали теж колись навчались.

Фундаментальними постулатами флористики є чистота та догляд за квітами. Адже для виконання красивого букету необхідно аби усі квіти були доглянуті та випромінювали свіжість. Букети покликані дарувати щасливі посмішки, тому вкрай важливо аби усі квіти зберігались у прохолоді та не псували свій вигляд. Та навіть коли пелюстки лише почали вкриватись ознаками старіння, варто розрахувати максимальний  час зберігання квітів, для того аби чітко розуміти запас часу для кожного окремого виду квітів.

shutterstock_222928741

Креативні букети поєднують квіти домінанти та квіти, які доповнюють  тонкі риси композиції загалом. Тому варто на початку виконання букету чітко визначитись із переліком квітів для гармонійного поєднання. Важливим фактором, який впливає на час виконання букету є правильне та чітке розміщення усіх елементів букету. Коли у Вас «усе під рукою» є шанси виконати композиції професійного рівня навіть до однієї години.

Флористика як і будь-яка інша справа відкривається справжнім її шанувальникам. Тобто для того аби стати професіоналом мало бути просто креативною особою. Необхідно максимально віддаватись обраній справі, яка віддячить в майбутньому досвідом виконання ідеальних букеті на різну тематику.

Купити квіти просто та зручно, а особливо тоді коли Ви завітали на наш сайт. На сторінці магазин ми підібрали чудові композиції квітів  на різну тематику та побажання. Також переглядаючи широкий перелік різних букетів, зверніть увагу на поділ букету на три види із різною кількістю квітів. Ми чітко розуміємо різноплановість святкувань та подій, а тому поділили букети на різні категорії для зручного перегляду композиції. Тут і букети для святкувань урочистих подій  та вітальні букети,  букети ділового стилю та мегавеликі букети, для виконання яких необхідно більше одного дня. Також Ви можете обрати послуги флориста, який виконає букет відповідної тематики, опираючись на власний досвід та креативні погляди. Скористайтесь послугою доставка квітів та заповніть дані про отримувача. Ми виконуємо доставку  квітів вчасно та інформуємо замовника про виконання послуги. Тому завжди раді виконати навіть найвибагливіше замовлення.