Залиште Ваш номер і ми Вам перетелефонуємо:
ЗАМОВИТИ ДЗВІНОКЗАМОВИТИ ДЗВІНОК


Весільні букети та весільна флористика

6 років тому

Домівка  /  Без категорії  /  Весільні букети та весільна флористика

Планування весілля це завжди приємно. Адже приготування до однієї із найважливіших подій у житті додає позитивного очікування та наснаги на вирішення усіляких організаційних питань. Організація такої події займає чимало часу, адже варто вибрати стиль та тони, у яких буде оформлено святковий стіл, зала, авто. Весільні букети потребують окремої уваги, адже перебуватимуть у центрі уваги протягом усього святкового  дня. Сукня для нареченої  та костюм для нареченого, наряди для дружок та дружб, весільні букети та бутоньєрки повинні відповідати тонам свята.

Весільний букет

Весільна флористика займає вагоме місце у загальному приготуванні свята, яку варто доручити професіоналам своєї справи. Студія квітного дизайну «Вальс квітів» створить справжню казку весільної феєрії, поринувши у яку Ви відчуєте гармонію гамми кольорів та свіжості живих квітів. Весільні букети та бутоньєрки, окраса зали, зони церемоній та авто у комплексі повинні нести єдиний стиль та тон свята, елементами якого залишається креативний задум флористів студії квіткового дизайну «Вальс квітів».

Цікаві дрібниці весільної флористики   

Мабуть нікого не здивувати тим фактом, що весільні букети повинні бути виконані у світлих тонах, але креативний задум передбачає визначення кульмінаційного кольору, який повинний спостерігатись в усіх елементах декору весільної флористики. Весільні букети, бутоньєрки та декори повинні бути виконані в єдиному оригінальному стилі, а обраний колір спостерігатись в усіх її елементах.

Весільна флористика. Автомобіль

Студія квіткового дизайну «Вальс квітів» запропонує чимало цікавих та оригінальних ідей, адже залишається професіоналом своєї справи. Весільна флористика є витонченою справою,  саме тому порубує оригінального смаку, який набутий досвідом  тривалих років роботи. Працюючи на ринку більше десяти років, флористи студії «Вальс квітів» виконали численну кількість декорацій та отримали численні подяки  та рекомендації задоволених клієнтів.

Весільна флористика налічує чимало декорацій, це і оздоблення автомобілів, і  декорація залів та зони церемонії. Особливої уваги варто приділити декораціям столів гостей, яка повинна продовжувати загальний стиль обраного дизайну.  Саме тому так важливо звернутись до професіоналів своєї справи та довірити декорацію саме студії квіткового дизайну «Вальс квітів».

Обираючи єдиний стиль декорації просто необхідно влучно дотримуватись його у виконані різнопланових декорів. Живі квіти надихають свіжістю, а особливо у спекотну погоду. Весільна флористика може налічувати чимало видів популярних квітів. Пастельні тони троянд можуть бути приємно розбавлені акцентованим кульмінаційним кольором, який є визначальним в загальній декорації весільної флористики. Дотримання тонкощів декорації є запорукою ідеального вигляду залу, зони церемонії, столів та оздоблення майданчиків чи зони відпочинку.

Широкої популярності у виконані весільної флористики набуває розміщення лаунж-зони, якій притаманний мінімалізм та вишуканість тонів та її елементів. Стиль декорацій стриманий та вишуканий водночас. Шарму додають оригінальні рішення, які притаманні саме індивідуальній декорації, виконаній флористами студії дизайну «Вальс квітів». Бажаємо відмінного свята та рекомендуємо послуги досвідчених флористів.